agenda

Meewerkdagen

Heb je zin om af en toe of een keer te helpen, meld je dan aan voor één van onze meewerkdagen via: meewerkdag@icanchangetheworldwithmytwohands.nl >>

De meewerkdagen zijn op zaterdag of zondag van 10.00 → 13.00.

Tijdens de meewerkdagen wordt er rekening gehouden met de Covid-19. We zorgen dat de klussen goed over ons terrein verspreid zijn en dat we goed afstand van elkaar kunnen houden. In verband met Covid-19 hanteren we een maximaal aantal deelnemers.

We beginnen altijd met een gezamenlijke bespreking van de klussen. De werkzaamheden zijn wisselend, van het omzetten van de composthoop tot het onkruidvrij maken van de pluktuin. Er is voor ieder wat wils, ervaring is niet noodzakelijk.

De volgende meewerkdagen zijn op:
zondag 4 juli; zondag 18 juli; zondag 15 augustus; zaterdag 25 september (tevens Burendag); zaterdag 9 oktober; zondag 31 oktober; zaterdag 20 november.

Het Tuinkafe

Wees welkom in onze groene en eetbare oase midden in de stad! In Het tuinkafe zit je buiten en toch beschut. Bij ons kun je naast afspreken met je vrienden, ook op je gemak een boek lezen, in alle rust werken of gewoon in je eentje wegdromen.
Het Tuinkafe is in het seizoen open van 22 mei t/m 25 september op zaterdagen van 12.00 → 17.00.